[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w związku z Głosowaniem Ludowym ... / St. Wozniak. - Woźniak, S. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zakazie sprzedaży i wyszynku alkoholu w dniach 29-30 czerwca 1946 r. w związku z referendum.