Medal. Na pamiątka pogrzebu zwłok Kazimierza Wielkiego w Krakowie 1869. ([Wydawca nieznany], 1869)
Medal. Awers: Popiersie króla w koronie na wprost i napis w otoku Kazimierz Wielki 1370. Rewers: Orzeł piastowski i napis w otoku Pamiątka Pogrzebu Zwłok Kazimierza W[ielkie]go W Krakowie 1869.