Ex Libris W. G. Scherzer. - Scherzer, W. G. ([Miejsce nieznane], 1860)
Drzwi wejściowe w stylu klasycystycznym, u góry napis: Ex Libris W. G. Scherzer.
Data na podstawie bibliografii.
Strona DNB online, 12.03.2024
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 19 w