Odkrycie poety, a właściwie dwóch... - Poprawa, Adam (1959- ).; Ficowski, Jerzy (1924-2006). (2000)
Recenzja książki : Wszystko to, czego nie wiem / Jerzy Ficowski ; wybór i posłowie Piotr Sommer. Sejny, 1999.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.