[Afisz. Incipit] Program obchodu Międzynarodowego Dnia Dziecka rok 1955. (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz z programem obchodów 1-5 czerwca 1955 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.