[Afisz. Incipit] Uroczysty koncert symfoniczny w 100 rocznicę śmierci Fryderyka Chopina / Państwowa Filharmonia Baltycka. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie 13 i 14 października 1949 r.