Ex Libris Rajmunda Aszkowskiego : "Koralowiec" / Rajmund Aszkowski. - Aszkowski, Rajmund (1967- ). ([wydawca nieznany], 2014)
Wyobrażenie podzielone na trzy strefy: po prawej na tle koralowców napis: Morze Bałtyckie, Balitc Sea, Baltes, pośrodku na tle rozety napis: Ex Libris Rajmunda Aszkowskiego, po lewej stronie statki i nad nimi napis: Mer Baltique, Ostsee, Mar Baltico. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy "Koralowiec" i autograf autora.