Ex Libris Rajmunda Aszkowskiego : "Koralowiec" - Aszkowski, Rajmund (1967- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 2014)
Wyobrażenie podzielone na trzy strefy: po prawej na tle koralowców napis: Morze Bałtyckie, Balitc Sea, Baltes, pośrodku na tle rozety napis: Ex Libris Rajmunda Aszkowskiego, po lewej stronie statki i nad nimi napis: Mer Baltique, Ostsee, Mar Baltico. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy "Koralowiec" i autograf autora.
Ekslibris własny artysty.
Na odwrocie nazwisko artysty, technika graficzna i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1990-.