Kościół św. Ducha / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia dawny kościół św. Ducha w Gdańsku, obecnie salę sportową Szkoły Podstaowej nr 50 przy ul. Grobla IV, 1987 r.