Obywatele! Dzień 1-go listopada jest dniem zmarłych. (Malbork : [s.n.], 1948)
Afisz wzywający do składania kwiatów na grobach żołnierzy radzieckich i polskich.
Keywords: Zaduszki -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła