From Irene Dwen Pace's : Piscatorial Collection / [Wim Zwiers]. - Zwiers, Wim (1922-2019) ([wydawca nieznany], 1967)
Syrena złapana w sieć, po bokach wodorosty, napis u góry na chorągiewce: From Irene Dwen Pace's, u dołu: Piscatorial Collection. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.