[Afisz teatralny. Incipit] Srebrna szkatułka komedia w 3 aktach Johna Galsworthy'ego / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 21.04.1949 r. Reżyseria: Leon Łuszczewski.