[Afisz. Incipit] Popis Grup Zawodowych Szkoły Rytmiki i Tańca Artytstycznego pod dyrekcją Kazimiery Nowowiejskiej Bajka o Bajce baśń w 3-odsłonach ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu, które miało miejsce w sali Cystersów w Oliwie 29-30.04.1950 r.