[Afisz teatralny] Pieśń ujdzie cało... : (Obrazki śpiewające) / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny, 1975)
Afisz teatralny informujący o premierze 10.07.1975 r. Scenariusz i inscenizacja: Kazimierz Łastawiecki, scenografia: Jerzy Zabłocki.