Bez twojego udziału będzie mniej do podziału. ([S.l. : s.n., 1987)
Afisz propagandowy z okresu referendum w 1987 r.
Rok wyd. ustalono na podst. treści.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Polska -- polityka i rządy -- 1945-1990 -- druki ulotne; Polska -- polityka i rządy -- 1970-1981 -- druki ulotne