[Ekslibris] MF - Dupuis, Charles (1685-1742).; Maksymilian Franciszek (1756-1801). ([S. l., 1785)
Pod książęcą mitrą, od której rozchodzą się promienie, na tle gałązek pleciony monogram MF [Max Franz], pod wyobrażeniem w obrębie kompoz. sygn. aut.
Data wg bibliogr.
Leiningen-Westerburg K. E., Deutsche und Oesterreichische Bibliothekzeichen Exlibris, Stuttgart 1901