Skrzyżowanie ul. Elbląskiej, domu Nr 37 z ul. Seredyńskiego domy Nr 19-15 / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia wylot ul. Seredyńskiego, ujęcie z ul. Elbląskiej, ok. 1985 r.