Poza rekontekstualizacją i rekonceptualizacją: uniwersum przekładu Stanisława Barańczaka / Olga i Wojciech Kubińscy. - Kubińska, Olga
Słowa kluczowe: przekład poezji, rekontekstualizacja, rekonceptualizacja, Stanisław Barańczak, poezja religijna.