Ex Libris Małgorzata Baryła-Barycka 1985 / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1985)
Na postumencie leżący lew, u dołu napis: Ex Libris Małgorzata Baryła-Barycka 1985, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.