Ex Libris Małgorzata Baryła-Barycka 1985 - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Baryła-Barycka, Małgorzata (1985)
Na postumencie leżący lew, u dołu napis: Ex Libris Małgorzata Baryła-Barycka 1985, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.