[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. W związku z okresem płatności podatku gruntowego w zbożu ... / St. Marczewski. - Marczewski, Stanisław (1910-1995) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z obwieszczeniem dotyczącym zapłaty podatku gruntowego z 2.10.1950 r.