[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. W związku z okresem płatności podatku gruntowego w zbożu ... - Marczewski, Stanisław (1910-1995). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z obwieszczeniem dotyczącym zapłaty podatku gruntowego z 2.10.1950 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne