[Sierpień 80'] : [tablica] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia tablicę z terenu Stoczni Gdańskiej z nazwą "Wytwórnia Filmów Dokumentalnych Warszawa Chełmska 21 Technologiczno Produkcyjny" przy liczbie 21 dopisane farbą "X TAK", sierpień 1980 rok.