[Gdańsk, Podwale Grodzkie] ([S. l. : s. n., 1933)
Przedstawia ul. Podwale Grodzkie naprzeciw Dworca PKP, na pierwszym planie samochód z bojówką NSDAP, ok. 1938 r.
Data wg przedstawienia.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe