Kino Kameralne w Gdańsku wyświetla od nia 13-19.II1956 o godz. 13.30 i 14.30 ciekawe bajki dla najmłodszych. (Gdańsk : [s.n.], 1956)
Afisz inf. o seansach.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne