Gdańsk- Wrzeszcz Aleja Grunwaldzka - Siemaszko, Zbyszko (1925-2015).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([Warszawa] : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Przedstawia Aleję Grunwaldzką we Wrzeszczu, w miejscu dawnego rynku, widok z "dolarowca" w kierunku Śródmieścia, ok. 1975 r.
Data i miejsce wyd. wg przedstawienia i działalności wydawcy.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- karty pocztowe; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- karty pocztowe