Gdańsk, Ulica Piwna Kamieniczki z charakterystycznymi dla budownictwa gdańskiego przedprożami / fot. M. Murman. - Murman, Marian (1922-2008) (Biuro Wydawnicze "RUCH", 1965)
Przedstawia ul. Piwną w Gdańsku, widok w kierunku Zbrojowni, ok. 1970 r.