Katecheza w posłudze biskupiej Józefa kardynała Glempa, Prymasa Polski / Tadeusz Pikus. - Pikus, Tadeusz (1949- ).
1. Nauczycielskie zadanie posługi biskupiej. 2. Zasadnicze kierunki pracy katechetycznej. 3. Formy organizacyjne. 4. Misja i zadania katechety.