Katecheza w posłudze biskupiej Józefa kardynała Glempa, Prymasa Polski - Pikus, Tadeusz (1949- ). (2004)
1. Nauczycielskie zadanie posługi biskupiej. 2. Zasadnicze kierunki pracy katechetycznej. 3. Formy organizacyjne. 4. Misja i zadania katechety.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Glemp, Józef -- (1929-2013); 2001-; 1901-2000; Katolicyzm; Katecheza; Duchowieństwo katolickie; Polska; Artykuł z pracy zbiorowej; Biografia