J. A. Lente Ex Libris / Georg Rueter. - Rueter, Georg (1875-1966) ([wydawca nieznany], 1934)
Na tle kwiatów kleszcze, butelka i pudełko z lekarstwami, powyżej główka dziecka, u dołu napis: J. A. Lente Ex Libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.