[Afisz. Incipit] Uwaga Kupcy! termin koncesjonowania przedsiębiorstw handlowych przedłużony nie będzie. (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz dotyczący koncesji dla kupców.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.