Obrazy gdańskich malarzy sprzedawane na przedprożach / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia stoisko z malarstwem na Jarmarku Dominikańskim w Gdańsku, 1979 r.