Koncert kolęd : z cyklu "Chóry amatorskie w Ratuszu" / Polski Związek Chórów i Orkiestr Oddział w Gdańsku, Wydział Kultury i Sztuki Urządu Wojewódzkiego w Gdańsku, Wydział Kultury i Sztuki Urządu Miejskiego w Gdańsku. (s.n.], 1987)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w Ratuszu Głównego w Gdańsku 31.01.1988 r.