Ziemie Zachodnie - to siła i dobrobyt Polski - umocnienie pokoju świata / Polski Związek Zachodni. (Polski Związek Zachodni, 1948)
Ulotka z tekstem propaganodwym. W górnym prawym rogu: Pogadanka na III Tydzień Ziem Zachodnich ... 11-18 kwietnia 1948 r.