Ex Libris Klaus Rödel - Füel, Petr.; Rödel, Klaus (1940- ). ([Miejsce nieznane], 1970)
Ludowy dzbanek ze stylizowanymi kwiatami, napis: Ex Libris Klaus Rödel, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w