[Afisz teatralny. Incipit:] W dniach od 9 do 11 i od 14 do 20 sierpnia 1948 r. wystąpi gościnnie zespół artystów ... w 3-ch aktowej komedii C. A. Puget'a Szczęśliwe dni / Miejski Teatr "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o gościnnym występie Państwowego Teatru Polskiego w Warszawie. Reżyseria: Gustaw Buszyński.