Prezydent Sopotu Robakowski na uroczystości otwarcia wystawy prac dziecięcych z okazji obchodów 75-lecia nadania praw miejskich / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia prezydenta Sopotu Bolesława Robakowskiego na otwarciu wystawy prac dziecięcych z okazji 75-lecia nadania praw miejskich Sopotowi, 1977 r.