Ex Libris Alfred Geyer - Braun, Maria (1896-1950).; Geyer, Alfred ([München, 1916)
Przedstawia mężczyznę siedzącego na pagórku wśród drzew, w głębi widać zamek na górze i kościół w dolinie, u dołu przepleciona przez drzewa szarfa z napisem: Ex Libris Alfred Geyer.
Nazwisko aut., miejsce wyd. ołówkiem na odwrocie. Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.