Zur Erinnerung an H. Mellini. (Danzig : [wydawca nieznany], 1880)
Druk upamiętniający występ w Gdańsku artysty Hermann Mehl przezwisko artystyczne: Mellini.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- druki ulotne; Druki ulotne -- 19 w; Druki ulotne