Ši knyga Prano Razmos - Bagdonavičius, Gerardas (1901-1986).; Pranas, Razma (1902-1942). (Šiauliai, 1933)
Strona gazety i napis: Ši knyga Prano Razmos. Pod wyobrażeniem ryte nazwisko artysty i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty i miejscem wydania.
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1900-1945.