5. Stiftungsfestes / Verband heimattreuer Ostpreußen im Freistaat Danzig E. V. ([s.n.], 1925)
Program wieczoru, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 8 listopada 1925 r.