Ex Libris Zbigniewa Mielczarka / W. Barylski. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1967)
Gałązka laurowa na otwartej książce, na wstędze napis: Ex Libris Zbigniewa Mielczarka. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.