[Afisz teatralny] George Bernard Shaw - Zbyt prawdziwe, aby było dobre = [Too true to be good] / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 15.05.1976 r. Scena Kameralna Teatru "Wybrzeże" w Sopocie. Reżyseria: Jerzy Kreczmar, scenografia: Jadwiga Pożakowska.