Gdyński hotel "Orbis" wznoszony przez Szwedów - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia hotel "Orbis" Gdyni w budowie, 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Hotele -- Polska -- Gdynia -- 1970-2000 -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa