Sprawianie ryby - Kremer, Marta (1941- ). ([Kraków], 1969)
Przedstawia kobiety sprawiające złowione ryby. Nad nimi, na tle nieba, wielka czarna okrągła ryba.
Miejsce powstania według działalności autorki.
Pod kompozycją, po lewej ołówkiem tytuł "Sprawianie ryby", po prawej, ołówkiem: Marta Kremer 1969.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Morze -- w sztuce