Wrzeszcz : ulica Partyzantów / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1982)
Przedstawia dom nr 25 przy ulicy Partyzantów w Gdańsku Wrzeszczu, widok od parkingu przed budynkiem, 1982 rok.