Trzy dzienniki / zestawione przez Marię von Rosen i Ingmara Bergmana ; przeł. Tadeusz Szczepański. - Bergman, Ingmar (1918-2007); Szczepański, Tadeusz (1947- ).; Rosen, Maria von (1959- ).; Rosen, Ingrid von (1930-1995) (Terytoria Skandynawii, 2007)
"Dzienniki Ingmara Bergmana, jego żony Ingrid oraz ich córki Marii [...]".