Politechnika Gdańska - wystawa dorobku Uniwersytetu Technicznego w Rostocku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wystawę na Politechnice Gdańskiej o dorobku Uniwersytetu Technicznego w Rostocku, 1978 r.