Politechnika Gdańska - wystawa dorobku Uniwersytetu Technicznego w Rostocku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia wystawę na Politechnice Gdańskiej o dorobku Uniwersytetu Technicznego w Rostocku, 1978 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1945- -- fotografie; Wystawy -- 20 w. -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk