Kaper Królewski / E. L. Karłowski. - Karłowski, Eustachy ([wydawca nieznany], 1969)
Plakat premiery w Teatrze Muzycznym w Gdyni w 1969 r. Plakat w kolorach brązu, zieleni, bieli i czerwieni przedstawia kapra na królewskim dworze.